Dundee United wil 'quality player' Sneijder voor twee of drie jaar binden
Dat melden bronnen aan VP

Dundee United wil 'quality player' Sneijder voor twee of drie jaar binden

13-07-2015 22:00
5

EXCLUSIEF - Rodney Sneijder staat op het punt een contract te tekenen bij Dundee United. Dat bevestigen bronnen aan VoetbalPrimeur. De Nederlandse middenvelder (24) speelt deze week bij de Schotse formatie mee in de oefenduels met AZ (dinsdag) en FC Utrecht (donderdag). 

De oud-speler van onder meer RKC Waalwijk en FC Utrecht trainde de afgelopen dagen mee bij Dundee. De clubleiding van de nummer vijf van de Schotse Premier League vindt Sneijder een 'quality player'. Zijn komst zou een 'absolute noodzaak' zijn. De veelzijdige middenvelder maakte tijdens oefensessies indruk met zijn goede trap en gedreven indruk. 

Sneijder heeft een contractaanbieding momenteel in beraad. Bronnen laten aan VoetbalPrimeur weten dat hij eind deze week een twee- óf driejarig contract gaat tekenen in Schotland. 

Afgelopen seizoen stond de oud-Ajacied onder contract bij Almere City. Nu gaat hij dus aan de slag bij Dundee United. Die club bleek de laatste jaren een aardige opstap naar de top. Afgelopen week nog maakte Nederlander Nadir Çiftçi de overstap van The Terrors naar Celtic.