'Feyenoord ziet mogelijk ook Immers vertrekken, interesse concreet'
Rotterdammers moeten rekening houden met bod

'Feyenoord ziet mogelijk ook Immers vertrekken, interesse concreet'

15-07-2015 07:05
11

De drukte bij Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, lijkt voorlopig aan te houden. In navolging van Jordy Clasie staat ook Lex Immers (29) in de belangstelling van een club uit Engeland.

Watford heeft bij de Haagse middenvelder van Feyenoord aangeklopt, meldt het Algemeen Dagblad. Dinsdag doken er in de Britse tabloids al verhalen op over een mogelijke transfer naar de promovendus. Die geruchten worden woensdag in het AD bevestigd. Immers zelf staat volgens de krant open voor de transfer.

Een bod lijkt er nog niet gedaan op Immers, die de voorbije seizoenen telkens te maken kreeg met belangstelling uit Engeland. Steeds kwam het er echter niet van. Mogelijk verandert dat nu, ook omdat Feyenoord ruim in de middenvelders zit. Daar verandert de verkoop van Jordy Clasie niets aan. Jens Toornstra wordt komend seizoen immers weer als middenvelder gezien en de club trok met Marko Vejinovic al een vervanger voor Clasie aan. Daarnaast staat Simon Gustafson op het punt in De Kuip te tekenen.

Als de interesse concreet wordt, kan Immers de zevende nieuwe aanwinst van The Hornets worden. Eerder tijdens de transferzomer versterkte Watford zich al met zes andere spelers, waaronder Etienne Capoue en Valon Behrami.