Impasse in Istanbul: 'Sneijder weigert nieuw contract bij Galatasaray te tekenen'
De 31-jarige international gaat komend seizoen zijn derde seizoen in bij Galatasaray.

Impasse in Istanbul: 'Sneijder weigert nieuw contract bij Galatasaray te tekenen'

15-07-2015 15:05
5

Het contract van Wesley Sneijder loopt volgend jaar af bij Galatasaray en de clubleiding heeft hem gevraagd deze te verlengen. Sneijder vindt de aanbieding van een tweejarig contract echter aan de korte kant, melden Turkse media. 

Zaakwaarnemer Guido Albers liet volgens CNNTurk weten dat Sneijder minimaal een driejarig contract wil. Daarmee heeft Sneijder al water bij de wijn gedaan, in juni zou Albers tegenover diverse Turkse kranten hebben aangegeven dat zijn cliënt een vierjarig contract geëist heeft.

Een andere mogelijkheid is dat beide clubs een compromis sluiten over de verlenging. Sneijder zou dan een tweejarig contract tekenen met de optie tot een derde seizoen. De 31-jarige international gaat komend seizoen zijn derde seizoen in bij Galatasaray. Sneijder verdient momenteel vijf miljoen euro per jaar in Istanbul.

Wesley's broer Rodney Sneijder is dicht bij een overgang naar Dundee United, zoals VoetbalPrimeur maandag al wist te melden. De Nederlandse middenvelder traint deze week mee met de Schotse formatie en maakt een verschijning in de oefenduels tegen AZ en FC Utrecht.