Jans typeert Drenthe en wereldreiziger als 'kneusjes': Groot mee geworden
"En dat is natuurlijk hartstikke fijn"

Jans typeert Drenthe en wereldreiziger als 'kneusjes': "Groot mee geworden"

22-07-2015 15:33
6

Royston Drenthe en Quincy Owusu-Abeyie worden sinds kort gelinkt aan een overstap naar PEC Zwolle. Dergelijke transfers waren een aantal jaar geleden nog ondenkbaar, weet ook Ron Jans.

De trainer van PEC Zwolle is blij dat zijn ploeg mogelijk wordt versterkt met de gewezen talenten en komt met een interessante typering. "We zijn echt een club die is groot geworden met kneusjes", lacht Jans in gesprek met FOX Sports. "Spelers die bij andere clubs geen kans hebben gekregen of bijvoorbeeld niet goed genoeg werden bevonden."

"De grillige carrière van Royston en Quincy zorgt ervoor dat ze voor ons haalbaar zijn", vervolgt de trainer. "Bij PEC Zwolle kun je lekker voetballen, dat imago hebben we opgebouwd. En dat is natuurlijk hartstikke fijn."

Jans voerde vorige week samen met technisch directeur Gerard Nijkamp een eerste gesprek met zowel Owusu-Abeyie en Drenthe en wacht nu op een antwoord. In Zwolle lijkt men een lichte voorkeur voor de oud-speler van Feyenoord en Real Madrid te hebben, maar het contract van de linkspoot bij Kayseri Erciyesspor is nog niet ontbonden.