'PEC Zwolle is na Menig niet klaar en houdt contacten met 'kneusjes' warm'
Zwollenaren nog niet klaar

'PEC Zwolle is na Menig niet klaar en houdt contacten met 'kneusjes' warm'

25-07-2015 19:36
6

PEC Zwolle verzekerde zich vrijdag van de komst van Queensy Menig, die voor een jaar wordt gehuurd van Ajax. Dat heeft géén effect op andere transferactiviteiten van de eredivisionist.

Ron Jans, trainer van PEC, krijgt een jaar lang de beschikking over Menig, die het liefst als linksbuiten speelt. Voor die plek komen ook Royston Drenthe en Quincy Owusu-Abeyie in aanmerking. De twee gevallen talenten blijven ondanks de komst van het Ajax-talent nadrukkelijk in beeld bij de Zwollenaren.

Het Algemeen Dagblad meldt zaterdag dat het aantrekken van Menig een eventuele transfer van Drenthe of Owusu-Abeyie niet uitsluit. Het is niet bekend of Jans een dubbele bezetting aan de linkerkant in gedachten heeft, of dat hij een andere rol voor de twee 'kneusjes' in gedachten heeft.

Op de achtergrond blijft PEC ook werken aan de komst van Gustavo Hebling. De Braziliaanse middenvelder staat nog steeds op de nominatie om de overstap naar de Eredivisie te maken, maar het lijkt er niet op dat er op korte termijn sprake is van witte rook.