'PSV loopt vast inzake Moreno en geeft prioriteit voor transfermarkt aan'
"We hebben voor onszelf een plaatje gemaakt"

'PSV loopt vast inzake Moreno en geeft prioriteit voor transfermarkt aan'

04-08-2015 07:04
8

PSV is nog steeds druk bezig om een linksbenige centrumverdediger binnen te hengelen. Toch zit er niet echt schot in de zaak, want Hector Moreno is nog steeds niet binnen. De verdediger laat op zich wachten.

PSV moet drie tot vier miljoen euro neertellen voor de Mexicaanse verdediger, die nog tot medio 2017 onder contract staat bij Espanyol. Geen probleem voor de kampioen van Nederland, stelt De Telegraaf. Maar met Moreno zelf heeft PSV nog geen akkoord bereikt, stelt het dagblad. "Onze prioriteit ligt bij een linksbenige centrumverdediger", benadrukte trainer Phillip Cocu.

"We hebben voor onszelf een plaatje gemaakt, je kijkt ook naar wat er haalbaar is. En dat zijn er geen honderd. Het is nog niet zo eenvoudig", zegt de coach in het Eindhovens Dagblad. Jorrit Hendrix was een optie, maar speelt goed op het middenveld. "Aan het begin van de voorbereiding heb ik het er met de trainer over gehad om te kijken hoe het centraal achterin zou gaan, maar dat mijn voorkeur toch wel op het middenveld ligt. In de voorbereiding is naar voren gekomen dat dat mijn positie is en niet centraal achterin", stelt Hendrix in De Telegraaf.