'Moreno overlegt met Raiola en zet PSV in de kou met onverwachte voorkeur'
Verdediger wil naar andere club

'Moreno overlegt met Raiola en zet PSV in de kou met onverwachte voorkeur'

04-08-2015 18:19
6

PSV lijkt achter het net te vissen bij Héctor Moreno. De Mexicaanse verdediger van Espanyol heeft volgens media in Spanje een onverwachte voorkeur.

Moreno leek lange tijd naar een overstap naar PSV te neigen, mede door de aanwezigheid van landgenoot Andrés Guardado. De Eindhovenaren werken op de achtergrond hard aan zijn komst. El Mundo Deportivo schrijft dinsdag dat Moreno zich echter heeft bedacht en tóch liever een andere keuze maakt.

Fiorentina moet zijn nieuwe club worden, claimt de Catalaanse krant, die Moreno's waarde op vijf miljoen euro schat. De mandekker speelde in het verleden al in de Eredivisie bij AZ en zou toe zijn aan een nieuwe uitdaging in een nieuw land.

Moreno is deze week in Barcelona om de aanbiedingen van verschillende clubs te bestuderen met zaakwaarnemer Mino Raiola. PSV zou een beter voorstel hebben gedaan dan Fiorentina, maar dat is niet genoeg. De Italiaanse subtopper versterkte zich eerder deze week al met verdediger Davide Astore en algemeen werd aangenomen dat de 'verdedigende' honger daarmee gestild was.