'Andere partij dan Willem II meldt zich op valreep voor Ajacied Andersen'

'Andere partij dan Willem II meldt zich op valreep voor Ajacied Andersen'

24-08-2015 07:00
1

Lucas Andersen kan kiezen. De aanvallende middenvelder van Ajax vertrekt hoogstwaarschijnlijk voor de transferdeadline op huurbasis uit Amsterdam. Willem II had al interesse en op de valreep voegt ook NEC Nijmegen zich in de rij voor de speler.

Dat meldt De Telegraaf. Lang leek het erop dat Willem II aan de haal ging met Andersen. Maar de Deen heeft vooralsnog geen klap op de deal gegeven. Aanvankelijk ging het verhaal over een eventuele ruildeal tussen Willem II en Ajax, dat Frenkie de Jong van de Tilburgers wil vastleggen. En gezien voorgaande deals met Richairo Zivkovic, Ruben Ligeon en Lesly de Sa leek Willem II een goede kans te hebben.

NEC hoopt in de slotweek alsnog toe te slaan en Andersen binnen te hengelen. Willem II wordt ondertussen ongeduldig, zo liet trainer Jurgen Streppel zondag blijken. "Ik denk dat hij wel wil komen, maar we kunnen niet zo heel lang meer wachten. We gaan kijken wie er deze week voorbij komen. We hebben meerdere ijzers in het vuur", aldus de coach. "Het is graag of niet, anders moet je niet komen."