Chelsea krijgt heel duidelijke 'nee' terug inzake 'duurste Engelse verdediger ooit'

Chelsea krijgt heel duidelijke 'nee' terug inzake 'duurste Engelse verdediger ooit'

27-08-2015 08:28

John Stones kan een transfer naar Chelsea vergeten. De centrumverdediger van Everton heeft een transferverzoek ingediend, maar The Toffees zijn niet bereid om te voldoen aan het verzoek.

Inmiddels heeft Everton al aanbiedingen van 27, 35,5 en 41 miljoen euro afgewezen, zo meldt BBC. Stones kan de duurste Engelse verdediger ooit worden. "Soms kan je met geld niet alles kopen. Dit wordt een zeer serieus statement van Everton", aldus manager Roberto Martinez over het hele verhaal rond Stones. "Op dit moment hebben we geen geld nodig om ons te versterken", weet de oefenmeester.

Stones speelde dan ook gewoon mee met Everton in het League Cup-duel met Barnsley. Uiteindelijk werd na verlengingen met 5-3 gewonnen, Stones speelde alles. "John speelde voortreffelijk voor een jonge man die onder druk staat", benadrukte Martinez, die nu een beroep doet op Everton-voorzitter Bill Kenwright. "We weten dat hij niet zal worden beïnvloed door het geld. Hij doet wat het beste is voor de club."

"Op dit moment maakt geld ons niet sterker", denkt Martinez. "De situatie rond John is duidelijk. We geven om hem en zullen hem beschermen. We doen er alles aan - en zullen hem alles proberen te geven - zodat hij van voetbal blijft houden", besluit de trainer.