'United raakt De Gea tóch kwijt aan Real, presentatie volgt aankomende dinsdag'

'United raakt De Gea tóch kwijt aan Real, presentatie volgt aankomende dinsdag'

29-08-2015 12:20
52

De aanhouder lijkt te gaan winnen. Maandagnacht sluit de transfermarkt om 23:59, maar zoals het ernaar uitziet wordt Manchester United-goalie David De Gea dinsdag gepresenteerd bij Real Madrid. Althans, als we de Spaanse media mogen geloven.

Het Spaanse AS ziet de komende dagen in ieder geval hoopvol tegemoet. De voorbereidingen zijn inmiddels al van start gegaan, meldt de krant. Aangezien De Gea is opgeroepen voor het nationale team van Spanje, is een bezoekje aan Real Madrid zeker niet ondenkbaar. AS meldt dat United bereid is om een bod van veertig miljoen euro te accepteren. Het verschil bedraagt nu nog vijftien miljoen. United verwacht dat Real nog wel wat water bij de wijn doet.

De Madrilenen hebben namelijk een bedrag van 'slechts' 25 miljoen euro in gedachten voor de sluitpost, die sinds 2011 onder contract staat op Old Trafford. Door alle transferperikelen kan De Gea het niet opbrengen om het doel van United te verdedigen. Inmiddels krijgt Sergio Romero de voorkeur van trainer Louis van Gaal.