Opmerkelijk gerucht in Turkije: Sneijder kan herenigd worden met oude club

Opmerkelijk gerucht in Turkije: Sneijder kan herenigd worden met oude club

09-09-2015 19:13

Wesley Sneijder gaat een spannende tijd tegemoet. In de komende weken moet duidelijk worden of hij zijn aflopende contract bij Galatasaray gaat verlengen.

Sneijder heeft een aanbieding op zak en gaat op korte termijn weer om de tafel met de leiding van de Turkse topclub. In de tussentijd begint ook de interesse rond zijn persoon weer te groeien. Juventus hengelde de afgelopen twee transferperiodes nadrukkelijk naar de 31-jarige Utrechter, die inmiddels ook in de belangstelling van Internazionale zou staan.

Het Turkse medium Aktif Haber schrijft woensdag dat Roberto Mancini, trainer van Inter, hoopt op een terugkeer van Sneijder. De club zou inmiddels navraag naar de vraagprijs hebben gedaan. Sneijder speelde tussen 2009 en 2013 met veel succes in de Italiaanse modestad.

Het is hoe dan ook de vraag of de geruchten zijn gebaseerd op de waarheid. De eerdergenoemde website staat niet bekend om zijn betrouwbaarheid, terwijl andere media in Turkije niets van zich laten horen. Bovendien vertrok Sneijder ruim twee jaar geleden met ruzie uit Milaan.