Barça incasseert 'lucky' wereldgoal en vreest: Ergste wat ons is overkomen

Barça incasseert 'lucky' wereldgoal en vreest: "Ergste wat ons is overkomen"

16-09-2015 23:28
7

Een forse tegenslag dreigt voor Barcelona. Rafinha is vermoedelijk lange tijd uit de roulatie. De middenvelder van de Spaanse grootmacht viel woensdagavond geblesseerd uit tijdens het duel met AS Roma (1-1). 

"We moeten afwachten wat de diagnose precies wordt, maar die blessure ziet er erg slecht uit. Dit is het ergste wat ons vanavond is overkomen", zei Barcelona-trainer Luis Enrique na afloop van het duel in Rome. De aftocht van Rafinha was opvallend. De speler stond pas 47 seconden (!) in het veld op het moment dat hij werd getroffen door een forse charge van Radja Nainggolan. Binnen een minuut werd hij dus weer gewisseld. 

Hoogtepunt in de Champions League-kraker was de wereldgoal van Alessandro Florenzi. De rechtsback van Roma scoorde van enorme afstand. Enrique dacht het zijne van de treffer. "'Wij hadden veel kansen, maar toen scoorden zij met wat geluk. Wel was het een exceptionele treffer die Roma terug in de wedstrijd bracht. We waren de betere ploeg, hadden zeventig procent balbezit, kregen veel kansen en deden er alles aan om te winnen. Maar zij zijn verdedigend gewoon heel erg sterk."