Verbeek diep door het stof na scheldkanonnade: 'Zeker niet de juiste woordkeuzes'

Verbeek diep door het stof na scheldkanonnade: 'Zeker niet de juiste woordkeuzes'

22-09-2015 14:37

Gertjan Verbeek haalde maandag de voorpagina's door tijdens een persconferentie keihard uit te halen naar een journalist van de Duitse boulevardkrant BILD. Een dag later heeft VfL Bochum, de club van de Nederlandse trainer, op de eigen website excuses aangeboden voor de tirade van Verbeek. 

'Verbeek heeft toegegeven dat de gebruikte krachttermen zeker niet de juiste woordkeuzes waren. Hij heeft niemand willen beledigen. Daar biedt hij zijn verontschuldigingen voor aan', zo valt er te lezen op het digitale thuis van Bochum, dat momenteel koploper is in de 2.Bundesliga. 

Wedden

Meer odds

De voormalig oefenmeester van onder meer Feyenoord, sc Heerenveen en Heracles Almelo kreeg het aan de stok met de journalist van BILD toen het over de titelambities van Bochum ging. "Ik heb helemaal niet gezegd dat we kampioen moeten worden", reageerde Verbeek. "Waarom schrijven jullie altijd dat soort shit? Waarom spelen jullie altijd twee partijen tegen elkaar uit? Zelfs als het over vluchtelingen gaat... Jullie zijn klootzakken! Dat is wat jullie zijn", zo zei hij onder meer.