Ronaldo: Waarom wil je problemen veroorzaken met Piqué? Is dat belangrijk?

Ronaldo: "Waarom wil je problemen veroorzaken met Piqué? Is dat belangrijk?"

01-10-2015 11:15
1

Cristiano Ronaldo heeft de afgelopen maanden amper met de pers gepraat en dat lijkt hij de komende tijd vol te houden. Woensdag besloot hij wél met de pers te praten.

Dat deed de Portugees na het Champions League-duel met Malmö FF (0-2), waarin hij het vijfhonderdste doelpunt in zijn loopbaan maakte. Volgens AS was het de eerste keer in zeven maanden dat hij de pers op zocht. "Dat is mijn eigen besluit", aldus de ster van de Madrilenen. "Ik praat wanneer ik wil. Daarin zet de club me niet onder druk."

Een Spaanse journalist besloot Ronaldo woensdag nog te confronteren met de anti-Real uitspraken van Gerard Piqué, eind vorig seizoen. "Dat is geen slimme opmerking. Weet je waarom ik niet wil praten? Ben jij slim? Om dit werk te doen met je intelligent zijn", aldus Ronaldo. "Ik praat bijna nooit omdat de vragen niet goed zijn. Jij hebt het nu over iets van vijf maanden geleden."

"Over de goede dingen in het team vraag je niets. Waarom wil je problemen veroorzaken met Piqué? Is dat belangrijk? Heb het ergens anders over. We hoeven het niet steeds over dezelfde dingen te hebben. De president en de directie hebben mij ook nooit gezegd waarom ze geen interviews geven. Ik heb dat altijd wel gedaan, maar dingen veranderen", besluit Ronaldo.