De Boer laat Ajax vaak beelden van dezelfde ploeg zien: Abnormaal goed

De Boer laat Ajax vaak beelden van dezelfde ploeg zien: "Abnormaal goed"

03-10-2015 12:42
14

Trainer Frank de Boer streeft naar een perfecte defensie bij Ajax en heeft zo zijn manieren om zijn ploeg beter te laten verdedigen. Riechedly Bazoer onthult daar in het Algemeen Dagblad één van.

"Bij Ajax bekijken we vaak beelden van Atlético Madrid. Hoe zij verdedigen, dat is abnormaal goed. Dat is echt een voorbeeld hoe je moet verdedigen", zegt Bazoer. "Die overgave om elk duel te willen winnen. Echt als een eenheid. Iedereen praat over Real en Barça, maar wij kijken dus naar Atlético. Speelde De Boer vroeger tegen trainer Diego Simeone? Oké. Dat heeft hij dan weer niet verteld."

Wedden

Meer odds

Bazoer vindt het jammerlijk dat Ajax dit jaar niet in de Champions League uitkomt. "Daar hadden wij natuurlijk moeten staan. Maar ondanks die teleurstelling kijk ik veel op televisie. Zoals iedereen geniet ik van het tempo en de klasse van FC Barcelona en Real Madrid. Maar ik kijk vooral graag naar Juventus. Paul Pogba is mijn voorbeeld. De manier waarop hij op zijn benen staat. De rust in zijn spel. Hij scoort ook regelmatig. Daar wil ik ook naar toe. Net zo allround worden", aldus Bazoer.