Groep A: Real Madrid en Paris Saint-Germain stellen zwaar teleur

Groep A: Real Madrid en Paris Saint-Germain stellen zwaar teleur

21-10-2015 22:38
2

Paris Saint-Germain en Real Madrid zijn er dinsdagavond niet in geslaagd de torenhoge verwachtingen waar te maken. In Frankrijk werd niet gescoord.

Het affiche was prachtig: twee sterrenensembles uit Parijs en Madrid, mogelijke Champions League-finalisten, die het tegen elkaar opnemen. In werkelijkheid was de ontmoeting tussen PSG en Real nauwelijks het aankijken waard. Kansen vielen nauwelijks te noteren en de twee blikvangers – Zlatan Ibrahimovic en Cristiano Ronaldo – kenden een frustrerende avond.

De hoogtepunten waren vooral afkomstig van Marco Verratti. De kleine Italiaan van PSV heerste op het middenveld en deelde de ene na de andere panna uit. Hij slaagde er echter niet in een doelpunt van één van zijn ploeggenoten in te leiden.

Malmö - Shakhtar 1-0
De twee andere clubs in groep A van de Champions League wisten het publiek wel te vermaken. Malmö FF was in eigen huis Shakhtar Donetsk de baas door een doelpunt van Markus Rosenberg. De ex-spits van Ajax tekende na zeventien minuten al voor de eindstand. Nikola Djurdjic miste in de tweede helft een penalty voor Malmö.