Ajax en Heerenveen kunnen komst van Serviër vergeten: Chelsea volgt me

Ajax en Heerenveen kunnen komst van Serviër vergeten: "Chelsea volgt me"

15-11-2015 19:16
4

De strijd om Marko Grujic gaat in de winterstop losbarsten. Ajax en SC Heerenveen werden  afgelopen zomer in verband gebracht met de negentienjarige Serviër, maar clubs uit de Eredivisie kunnen de komst van de jeugdinternational inmiddels op hun buik schrijven. Ook Chelsea en Internazionale zijn namelijk geïnteresseerd. 

Grujic kreeg onlangs van zijn zaakwaarnemer al te horen dat Inter bij Rode Ster Belgrado navraag heeft gedaan naar de vraagprijs van het talent. Aanstaande dinsdag, als Jong Servië het opneemt tegen de leeftijdsgenoten uit Slovenië, staat er gesprek met Dejan Stankovic  - de assistent-trainer van de italiaanse topclub op het programma. "Inter volgt me, dat klopt, en ik denk dat het ook een realistische bestemming is voor mij", vertelde Grujic dit weekend aan La Gazetta dello Sport. 

Vlak echter ook Chelsea niet uit. "Nemanja Matic (middenvelder van Chelsea, red.) is een goede vriend van me. We hebben vaak contact. Hij speelt nu al ruime tijd in Londen en hij heeft me verteld dat Chelsea mij al die tijd al volgt. We zullen zien hoe het gaat lopen."