Doyen reageert na Twente-inferno: We hebben niets te verbergen

Doyen reageert na Twente-inferno: "We hebben niets te verbergen"

25-11-2015 21:21
4

De Doyen Sports-documenten die dinsdag uitlekten en FC Twente behoorlijk in het nauw hebben gebracht, zijn deels gemanipuleerd. Althans, dat beweert investeringsmaatschappij Doyen zélf. 

'Deze stukken zijn verkregen door een cyberaanval op de servers van Doyen. Sommige van deze documenten kloppen, maar andere zijn gemanipuleerd om de belangstelling van de media en het publiek te trekken', zo luidt de verklaring van de firma. 

"We hebben niets te verbergen", wil een woordvoerder van Doyen daar in gesprek met Voetbal International nog aan toevoegen. Verder wil het bedrijf niets zeggen over de situatie. Wél laat Doyen weten dat het 'ten onrechte wordt neergezet als enkel een investeringsmaatschappij'. "Doyen Sports is veel meer dan een investeringsfonds, zoals voortdurend wordt gezegd, maar een compleet sportagentschap."

Doyen gaat de mensen die er voor gezorgd hebben dat talloze documenten op internet zijn verschenen, aanpakken. "We hebben de nodige actie ondernomen om de mensen die voor deze aanval verantwoordelijk zijn te vinden."