Roda kreeg nul op rekest van Feyenoord en AZ en hoopt: 'Horen dat snel'

Roda kreeg nul op rekest van Feyenoord en AZ en hoopt: 'Horen dat snel'

17-01-2016 10:47
2

Roda JC Kerkrade heeft geprobeerd om Anass Achahbar los te weken bij Feyenoord. Dat was overigens niet de enige spits die op de verlanglijst van Roda staat, aangezien het ook een 'nee' van AZ kreeg inzake Robert Mühren.

Technisch directeur Ton Caanen van Roda reageerde op de nieuwsfeiten in De Tafel van Kees. Martin van Geel, zijn collega van Feyenoord, wilde Achahbar niet laten gaan. De selectie van de Rotterdammers zou niet breed genoeg zijn. Mogelijk heeft het gedoe met Colin Kazim-Richards er ook iets mee te maken. Mühren mocht van AZ niet weg. Dan blijft Mike van Duinen nog over. De oud-spits van ADO Den Haag staat in de belangstelling van Roda, zo vertelt Caanen. Georgi Zhukov is wel binnengehaald, maar hij is een middenvelder. Zhukov wordt een halfjaar gehuurd van Standard Luik.

"Is dat rond? Dat is mooi, Kees. We hebben twee, drie jongens op ons lijstje staan. Mike is er daar eentje van. Met Mike hebben we te maken met het feit dat hij bij Fortuna Düsseldorf voor zijn kans wil gaan. Elk moment kunnen we horen wat er gaat gebeuren. We willen graag nog een Nederlandse spits aantrekken, want twee spitsen zijn weg. Boakye is terug naar Atalanta en Juric is geblesseerd. Dat duurt nog vier tot zes weken. We hebben met Poepon al een speler met ervaring gehaald en met Peterson eentje met een grote drive. Maar er moet er zeker nog eentje bij", besluit de td van Roda.