Update: 'Immers in Cardiff, Feyenoord gaat vol voor Twente-speler'

Update: 'Immers in Cardiff, Feyenoord gaat vol voor Twente-speler'

20-01-2016 09:32
21

Juist op het moment dat Lex Immers weer wat speelminuten krijgt bij Feyenoord lijkt de middenvelder de club te verlaten. Uit Engeland en Duitsland is er volop interesse voor de blonde Hagenees.

De Telegraaf meldt dat de interesse in Immers zo serieus is dat de middenvelder binnen 24 uur wil vertrekken uit De Kuip. Feyenoord is bereid om mee te werken aan een vertrek van Immers, die dit seizoen onder trainer Giovanni van Bronckhorst niet zeker meer is van een plaats in de wedstrijdselectie van de Rotterdamse ploeg.

Feyenoord zou Immers toestemming hebben gegeven om te onderhandelen met geïnteresseerde clubs, mede omdat het nu nog een transfersom kan ontvangen voor de middenvelder. De 29-jarige speler kwam in zijn eerste twee seizoenen voor Feyenoord tot 24 officiële treffers en maakt er geen geheim van dat hij graag nog een keer een buitenlands avontuur meemaakt.

Omdat Immers zich ondanks zijn bijrol voorbeeldig zou hebben gedragen in De Kuip wil Feyenoord de speler niet in de weg zitten. Ondertussen houdt de club haar pijlen gericht op FC Twente-speler Renato Tapia. 

Update 9:32: Het Algemeen Dagblad meldt dat Lex Immers momenteel in Wales is om zijn huurtransfer naar Cardiff City af te ronden. De verwachting is dat de transfer vandaag nog wordt afgerond. Feyenoord zou ondertussen alles op alles zetten om Tapia over te nemen van Twente.