Update: 'Transfer Immers nog niet rond, onderhandelingen donderdag voortgezet'

Update: 'Transfer Immers nog niet rond, onderhandelingen donderdag voortgezet'

20-01-2016 17:22
7

Lex Immers mag zich nog geen speler van Cardiff City noemen. Feyenoord moet nog een akkoord bereiken met de Championship-club over de verhuur van de middenvelder. 

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Eerder op dag was het de stellige overtuiging van diverse media dat de overstap van Immers reeds in kannen en kruiken was. Cardiff zou Immers voor het restant van het seizoen op huurbasis overnemen van de Rotterdamse topclub.

Zover is het dus (nog) niet. Het is de vraag of Cardiff en Feyenoord er woensdag uit gaan komen. Cardiff lijkt een lastige onderhandelingspartner te zijn. Twee weken terug was er ook al de nodige ruis op de lijn toen Wout Weghorst (Heracles Almelo) zijn transfer naar The Bluebirds probeerde af te ronden. 

Het AD meldt verder dat naast Cardiff ook het Duitse St. Pauli, een andere Britse club én twee Eredivisie-ploegen interesse hebben in het huren van Immers. Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, wil de Hagenaar echter liever niet verhuren aan een binnenlandse ploeg. 

Update 17.00 uur: RTV Rijnmond weet te melden dat de onderhandelingen er voor deze woensdag opzitten. Donderdag gaan de gesprekken verder, de verwachting is dat het dan allemaal rondkomt.