PEC verliest international per direct: Hier konden we geen nee tegen zeggen

PEC verliest international per direct: "Hier konden we geen nee tegen zeggen"

25-01-2016 17:01
12

Trent Sainsbury trekt de deur bij PEC Zwolle definitief achter zich dicht, zo meldt de club op de website. De centrale verdediger tekent voor drie seizoenen bij Jiangsu Suning FC, waar Dan Petrescu de trainer is.

Sainsbury vindt het aan de ene kant jammer dat hij PEC moet verlaten, maar heeft veel zin in het nieuwe avontuur. "De afgelopen twee jaar heb ik met veel plezier bij Zwolle gespeeld. Het voelde als een rit in de achtbaan; we hebben samen veel meegemaakt. Hoogtepunt voor mij was de winst van de Johan Cruijff Schaal, aangezien ik de historische bekerfinale tegen Ajax geblesseerd vanaf de tribune moest bekijken", zegt de verdediger.

Technisch directeur Gerard Nijkamp reageerde ook op de transfer. "Trent heeft zich tijdens zijn periode in Zwolle goed doorontwikkeld. Zo heeft hij een plek in het nationale team van Australië veroverd, waarmee hij vorig jaar de Azië Cup won, en maakte hij veel speelminuten in ons elftal. Voor zowel Trent als PEC Zwolle is deze overstap een hele mooie overeenkomst, waar we simpelweg geen nee tegen konden zeggen."