ADO hanteert nieuw credo na aanval en nieuwe belofte van Wang

ADO hanteert nieuw credo na aanval en nieuwe belofte van Wang

29-01-2016 08:58
12

ADO Den Haag hoopt nog altijd op het geld van de Chinese eigenaar Hui Wang. Vooralsnog levert de samenwerking met de zakenman enkel kopzorgen op binnen de muren van het Kyocera Stadion. Directeur Jan Willem Wigt is voorzichtig.

"Eerst zien, dan geloven", luidt het credo van Wigt nu, zoals hij aangeeft in De Telegraaf. In het recente verleden kreeg hij meermaals toezeggingen vanuit China, maar het geld kwam maar niet in Den Haag terecht. ADO wacht nog op een miljoenenbedrag en houdt nu dus een slag om de arm. De twee partijen zaten overigens wel met elkaar om tafel, voor het eerst na de aanval van Wang richting de clubleiding.

De zoon van Wang, Terry, vertegenwoordigde bij het onderhoud de belangen van United Vansen. Dat is het bedrijf van zijn vader. De krant meldt dat beide partijen de intentie hebben het probleem samen op te lossen. ADO is erbij gebaat dat het geld uit China snel komt, aangezien het categorie 1 wil verlaten en niet meer onder curatele van de KNVB wil staan. Volgens de zoon van Wang zal het geld 'zeer binnenkort' worden overgemaakt.