'Broekzaktweet' van dure auto levert grote ophef op na Liverpool-oorwassing

'Broekzaktweet' van dure auto levert grote ophef op na Liverpool-oorwassing

15-02-2016 09:27
5

Een opmerkelijke tweet van Joleon Lescott heeft voor grote ophef gezorgd onder Aston Villa-supporters. De verdediger van de club kreeg zondag een oorwassing van Liverpool (0-6) en zette daarna een foto van een dure auto op Twitter. Wat is er gebeurd?

Volgens Lescott gaat het om een zogenaamde 'broekzaktweet'. Hierbij heeft hij per ongeluk, zonder het te weten, de foto op Twitter geplaatst. 'Ik ben niet iemand die na wedstrijden wat tweet, ongeacht het resultaat van de wedstrijd. Maar ik wil graag mijn excuses aanbieden voor de prestatie tegen Liverpool, persoonlijk en als collectief', schreef Lescott gauw na de bewuste tweet.

Wedden

Meer odds

Fans van Villa waren echter op hun tenen getrapt en reageerden woest. 'Gaat deze auto ook van 0-6 in negentig minuten?', luidde één van de reacties. 'Je hebt zojuist met deze tweet gesymboliseerd hoe de moderne voetballer is. Goed gespeeld', klonk het cynisch. Jamie Carragher ging als analist van The Daily Mail ook in op de prestatie van Villa: 'Ze moeten zich schamen. Hoe kunnen deze spelers in de Premier League voetballen?'