Duitse fans fluiten Oranje-international uit: Ik wil daar niets meer over zeggen

Duitse fans fluiten Oranje-international uit: "Ik wil daar niets meer over zeggen"

15-02-2016 19:38
37

Arjen Robben kwam een week geleden in opspraak, omdat de Bayern München-vedette tijdens het bekerduel met VfL Bochum een verdediger van de tegenstander een rode kaart zou hebben aangesmeerd met een schwalbe. Het leverde hem afgelopen weekend de hoon op van Duitse fans. 

Tijdens het uitduel met FC Augsburg (1-3 winst) werd Robben voor de pauze bij ieder balcontact uitgefloten door de thuissupporters. Kicker vroeg de Oranje-aanvoerder maandag wat hij eigenlijk van alle ophef vindt. "Ik wil daar eigenlijk niets meer over zeggen", reageerde Robben.

"Ik concentreer me volledig op voetbal. Ik doe mijn werk. Ik wil voor Bayern München belangrijk zijn, verder interesseert het me allemaal niet", vervolgde de dribbelaar. Sinds zijn terugkeer van een blessure komt Robben steeds beter in vorm, vindt hij zelf. De doelpunten laten alleen nog even op zich wachten.

"Tegen Augsburg had ik in de slotfase nog wel een goal kunnen maken. Laten we zeggen dat ik mijn doelpunten nog even bewaar voor belangrijkere momenten... Welke momenten precies? Oh, die komen er nog voldoende."