Willems furieus: 'Ik denk dat ik de domste verdediger nu heb gehad'

Willems furieus: 'Ik denk dat ik de domste verdediger nu heb gehad'

29-02-2016 07:24
20

Jetro Willems ontsnapte zaterdag in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag (2-0 winst) aan nieuw blessureleed. De verdediger werd al in de openingsfase getroffen door een onbesuisde tackle van Dion Malone.

Willems verliet na afloop hinkend het Philips Stadion. "Ik denk dat ik de domste verdediger van de Eredivisie nu heb gehad. Het was een belachelijke actie van die Malone. Echt gevaarlijk, het had heel slecht kunnen aflopen", reageert de linksback tegenover het Algemeen Dagblad. Ook op Twitter sprak hij zijn ergernis over de actie van de ADO-speler al uit.

Scheidsrechter Dennis Higler deed de charge van Malone af met een gele kaart. Willems moest halverwege de tweede helft naar de kant en werd vervangen door Joshua Brenet. De vleugelverdediger zocht meteen de kleedkamer op om zich te laten behandelen. "We hoeven het waarschijnlijk niet meer te onderzoeken, maar ik baal hier enorm van."

De verwachting is dat de Oranje-international geen wedstrijden hoeft te missen. PSV won door goals van Marco van Ginkel en Luuk de Jong met 2-0 van de Hagenaren.