'Nieuwe gegadigde voor Feyenoord-international: Turkse middenmoter meldt zich'

'Nieuwe gegadigde voor Feyenoord-international: Turkse middenmoter meldt zich'

01-04-2016 19:32
5

Feyenoord-middenvelder Tonny Vilhena staat in de nadrukkelijke belangstelling van het Turkse Trabzonspor. Dat meldt de Portugese krant Record. Vilhena lijkt bezig te zijn aan zijn laatste maanden in dienst van de Rotterdamse club. 


Trabzonspor wil ondanks financiële problemen haar selectie vernieuwen en Vilhena zou de ideale kandidaat voor het middenveld zijn. Naast Vilhena zou ook Nikola Vukcevic, speler van SC Braga, op het lijstje van de nummer tien van de Turkse Süper Lig staan. Met de opbrengst van sterspeler Oscar Cardozo hoopt de middenmoter deze zomer haar selectie te kunnen renoveren.  

Het contract van de 21-jarige Vilhena loopt op 1 juli aanstaande af. Feyenoord deed de international van Jong Oranje naar verluidt onlangs nog een 'riante' aanbieding, maar kreeg nul op het rekest. Alles wijst erop dat de linkspoot transfervrij de deur uitwandelt. Diverse clubs zijn de afgelopen maanden gelinkt aan Vilhena. Onder meer Southampton, Leicester City, Sampdoria en zelfs Bayern München zijn genoemd als zijn mogelijke nieuwe werkgever.