'Feyenoord verliest toptalent definitief na doorbraken onder Van Gaal'

'Feyenoord verliest toptalent definitief na doorbraken onder Van Gaal'

06-04-2016 11:58
5

Nieuwe ontwikkelingen rond de toekomst van Tatith Chong. Het zestienjarige supertalent van Feyenoord staat op het punt om de overstap naar Manchester United te maken.

Dat meldt The Daily Mail woensdag. De gevoelige transfer van Chong naar United zit al een tijdje in het vat en inmiddels is er serieus schot in de zaak gekomen. De talentvolle aanvaller heeft zijn jawoord gegeven en zal later deze week zijn handtekening onder zijn eerste profcontract zetten.

Wedden

Meer odds

Het naderende vertrek van Chong komt hard aan in Rotterdam, waar men niet blij is met de werkwijze van Manchester United. Een uitgebreid toekomstplan van Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst kon de aanvaller bovendien niet overtuigen. Ook Arsenal, Chelsea én Ajax hadden hem in het vizier.

Hoewel Chong enkele maanden geleden nog trouw zwoer aan Feyenoord, verkast hij dus toch naar United. De doorbraak van spelers als Marcus Rashford en landgenoot Timothy Fosu-Mensah zou hem het laatste zetje hebben gegeven. Chong speelt sinds zijn tiende op Varkenoord.