Absurd gerucht duikt op in Engelse tabloid: Mourinho krijgt budget van 385 miljoen

Absurd gerucht duikt op in Engelse tabloid: Mourinho krijgt budget van 385 miljoen

25-04-2016 07:54
10

De geruchten in de Engelse tabloids zijn doorgaans opzienbarend. Het gros van de 'nieuwtjes' klopt niet en ook op maandagochtend komt tabloid The Daily Star met een groot, absurd bericht over José Mourinho.

De momenteel clubloze manager, die eind 2015 werd ontslagen bij Chelsea, wordt volgens de krant de nieuwe manager van Manchester United. En dat is niet het enige gerucht dat The Daily Star de wereld in helpt. De boulevardkrant geeft daarnaast aan dat Mourinho een transferbudget van liefst 385 miljoen euro krijgt om United van de benodigde kwaliteitsimpuls te voorzien.

Wedden

Meer odds

Mourinho wordt volgens de tabloid binnen twee weken gepresenteerd door United als opvolger van Louis van Gaal, die nog een contract tot medio 2017 heeft in Manchester. United wilde naar verluidt pas na het seizoen bekendmaken dat Mourinho komt, maar alles komt in een stroomversnelling, doordat in Portugal gelekt is dat de manager bij United tekent.

Zlatan Ibrahimovic, Neymar, Edinson Cavani, Thomas Muller, Paul Pogba en Raphael Varane zouden belangrijke transferdoelwitten van United zijn.