'Vitesse-lijstje ligt op straat: Fraser, Stegeman en vijf anderen kandidaat'

'Vitesse-lijstje ligt op straat: Fraser, Stegeman en vijf anderen kandidaat'

10-05-2016 13:15
17

Nu bekend is dat Rob Maas komend seizoen niet meer aan het roer staat bij Vitesse, kan de Arnhemse zoektocht naar een nieuwe trainer beginnen. De namen van onder meer Alfred Schreuder, Henk Fraser en Erwin van de Looi zingen rond in de Gelredome. 

Dat meldt Voetbal International dinsdag. Schreuder is momenteel actief als assistent-trainer bij het Duitse TSG Hoffenheim. Het is twijfelachtig of de voormalig FC Twente-trainer interesse heeft in een terugkeer naar de Eredivisie. Onlangs gaf hij aan graag in de Bundesliga actief te blijven. Fraser (foto) heeft nog een éénjarig contract bij ADO Den Haag, terwijl Erwin van de Looi na de play-offs afscheid neemt van FC Groningen. Zijn naam is ook gevallen bij Willem II. 

Vitesse heeft nóg meer kandidaten op een shortlist staan, meldt VI. Ook Henk ten Cate (Al Jazira), John Stegeman (Heracles Almelo), Jos Luhukay (clubloos) en clubicoon Edward Sturing zouden in aanmerking komen voor het hoofdtrainerschap in Arnhem. Technisch directeur Mo Allach laat weten dat er nog geen gesprekken plaats hebben gevonden met welke kandidaat dan ook.