PSV kan steunpilaar snel kwijt zijn voor 15 miljoen: 'In China met ze gesproken'

PSV kan steunpilaar snel kwijt zijn voor 15 miljoen: 'In China met ze gesproken'

11-06-2016 07:07
32

Een snel vertrek van Jeffrey Bruma bij PSV behoort tot de mogelijkheden, zo weet De Telegraaf. VfL Wolfsburg heeft interesse in de centrale verdediger. Als Bruma toehapt, kan het snel gaan.

"Ik heb in China met Wolfsburg gesproken. Zij weten wat wij willen. De bal ligt nu bij Jeffrey. Als hij kiest voor VfL Wolfsburg, dan praten we verder", zegt technisch manager Marcel Brands van PSV in de krant. De transfersom lijkt geen problemen op te leveren. "Als we hem verkopen, doen we dat voor goed geld. Jeffrey heeft een heel goed seizoen achter de rug. Bovendien gaat er een deel van de transfersom naar Chelsea."

Naar verluidt krijgen de Londenaren een derde van de som geld, een afspraak die in het verleden is gemaakt bij de overstap van Bruma naar PSV. Toen kochten de Eindhovenaren hem voor één miljoen euro. Nu moet Bruma ongeveer vijftien miljoen euro kosten. Volgens het dagblad heeft ook Internazionale met Bruma gesproken. "Bij ons heeft alleen Wolfsburg zich gemeld. Van Inter hebben wij niks gehoord", countert Brands.