'Petrovic (50) verrassende topkandidaat bij speurende Eredivisie-club'

'Petrovic (50) verrassende topkandidaat bij speurende Eredivisie-club'

16-06-2016 14:44
6

Zeljko Petrovic is bij ADO Den Haag topkandidaat om de opvolger te worden van Henk Fraser. Het Algemeen Dagblad meldt dat donderdagmiddag. 

De vijftigjarige Petrovic, die in het verleden voor onder meer PSV en RKC Waalwijk voetbalde en in De Kuip actief was als assistent van Ruud Gullit, prijkt blijkbaar bovenaan het verlanglijstje van ADO. Zijn laatste klus was bij Sunderland, als rechterhand van Dick Advocaat. ADO is momenteel op zoek naar een nieuwe oefenmeester, na het vertrek van Fraser naar Vitesse. 

Ook de naam van Maurice Steijn (VVV-Venlo) zingt nadrukkelijk rond in Den Haag. Probleem is echter dat Steijn, oud-speler van ADO, nog een contract voor twee jaar heeft bij VVV. Er is in de Hofstad momenteel geen geld om doorlopende verbintenissen af te kopen. "We hebben niets gehoord en gaan er vanuit dat Maurice gewoon bij ons blijft", laat VVV-directeur Marco Bogers aan het AD weten. 

Fons Groenendijk, ook aan de ADO-vacature gelinkt, vertelt dat hij 'niet gebeld is'. Ook Robert Maaskant heeft naar eigen zeggen niets vernomen van de clubleiding van ADO.