'Bale streeft Ronaldo voorbij in Real-pikorde en kan megacontract tekenen'

'Bale streeft Ronaldo voorbij in Real-pikorde en kan megacontract tekenen'

22-06-2016 08:34
12

Gareth Bale kan na het EK in Frankrijk een megacontract tekenen bij Real Madrid. De Spaanse grootmacht wil van de Welshman één van de best betaalde spelers ter wereld maken en hem voor liefst zeven jaar vastleggen.

Dat meldt althans The Daily Mail. Volgens de boulevardkrant is Real Madrid volledig overtuigd geraakt van de mogelijkheden van Bale, die momenteel indruk maakt op het EK met Wales. In drie groepsduels scoorde de 26-jarige aanvaller al drie keer. Hij moet zelfs het nieuwe gezicht worden van de Champions League-winnaar in de komende seizoenen, voor teamgenoot Cristiano Ronaldo.

In tegenstelling tot Bale kon de Portugees nog geen indruk maken in Frankrijk. De Welshman is momenteel al de duurste voetballer aller tijden, nadat hij in 2013 voor zo'n honderd miljoen euro overkwam van Tottenham Hotspur. Die titel kan hij deze zomer mogelijk wel kwijtraken aan Paul Pogba, die eveneens in verband wordt gebracht met Real Madrid.

Met de nieuwe deal voor Bale wil de Koninklijke ook geïnteresseerde clubs afschrikken. Manchester United zou de vleugelspeler tot een overgang hebben willen verleiden. Bale heeft het echter naar zijn zin in Madrid en staat open voor contractverlenging.