Belg heeft opvallende transfereis: 'Hij wil in een warmer land gaan spelen'

Belg heeft opvallende transfereis: 'Hij wil in een warmer land gaan spelen'

26-06-2016 12:45
5

Axel Witsel staat welwillend tegenover een transfer naar het Italiaanse Napoli. De Rode Duivel staat momenteel onder contract bij Zenit St. Petersburg, maar Witsel wil zo snel mogelijk de zon opzoeken.

Emanuele Cammaroto, de persvoorlichter van het managementbureau van Witsel, wil niet teveel informatie prijsgeven. "Ik heb de laatste tijd veel gehoord over Witsel, maar enkel een aantal personen weet de waarheid. We hebben geen zin om in te gaan op elk gerucht, de stilte zegt meer dan duizend woorden", zegt Cammaroto tegen NapoliMagazine.com.

Toch zegt de persvoorlichter dat Witsel houdt van het lekkere weer in Italië. "Veel Napoli-fans vragen naar Witsel en ik kan ze zeggen: Axel vindt Napels een mooie stad en hij vindt Napoli een mooie club. Hij wil in de Champions League spelen en na vier jaar Rusland met Zenit zou hij ook in een warmer land willen spelen. Je kan zelf wel bedenken waar het wel en niet zonnig is", besluit Cammaroto.

Witsel speelt momenteel met het Belgische elftal op het Europees kampioenschap in Frankrijk. Na een enigszins moeizame poulefase mogen onze zuiderburen het zondagavond in de achtste finale van het EK opnemen tegen het verrassende Hongarije.