'Seedorf opnieuw in verband gebracht met China: assistent in tweede divisie'

'Seedorf opnieuw in verband gebracht met China: assistent in tweede divisie'

27-06-2016 12:43
4

In China wordt opnieuw melding gemaakt van de interesse van een Chinese club in Clarence Seedorf. Ditmaal kan de oud-international mogelijk aan de slag als assistent-trainer van Ciro Ferrera bij Wuhan.

Volgens Chinese media is de komst van Seedorf dichtbij. Op enkele contractdetails na zou de voormalige trainer van AC Milan rond zijn met Wuhan. Seedorf zou in dat geval de assistent worden van Ferrera, de oud-speler en trainer van Juventus die vorige week al met het shirt van zijn nieuwe werkgever poseerde en volgens de laatste berichten donderdag naar China zal afreizen om de overeenkomst te formaliseren en zijn nieuwe werkgever bekend te maken.

Seedorf is niet meer teruggekeerd in het trainersvak sinds zijn vertrek bij AC Milan in 2014. De oud-middenvelder werd eerder ook al in verband gebracht met een Chinese transfer. Jiangsu Suning zou hem als hoofdtrainer willen aanstellen. Jiangsu is wel in de hoogste afdeling in China actief en heeft de ambitie de grootste club van het land te worden.