Ware leegloop op Woudestein: 'Ik ben met name over hem zeer teleurgesteld'

Ware leegloop op Woudestein: 'Ik ben met name over hem zeer teleurgesteld'

27-06-2016 16:07
4

Excelsior begon afgelopen week met slechts vijftien spelers - waarvan drie keepers - aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Voor directeur Ferry de Haan is er dus nog veel werk aan de winkel. 

"We weten wat we zoeken. Natuurlijk had ik bij de eerste training graag meer spelers op het veld zien staan, maar dat is niet zo. We zijn hard bezig en ik heb er vertrouwen in dat het goed komt", legt de oud-verdediger uit aan Voetbal International. 

Een aantal potentiële versterkingen glipte Excelsior door de vingers. En ook middenvelder Adil Auassar (foto) vertrok, tegen de verwachting in. "Persoonlijk ben ik met name over Auassar zeer teleurgesteld. Boy Deul maakt gewoon een andere keuze. Dat mag. Maar wij raken niet in paniek. We zoeken spelers die Excelsior direct beter maken. En die gaan we vinden ook", besluit De Haan. 

Volgens VI hebben de komst van een spits, een buitenspeler en een centrale verdediger momenteel de hoogste prioriteit op Woudestein. Onder meer aanvoerder Sander Fischer en topscorer Tom van Weert vertrokken uit Rotterdam.