Update: 'Milik gespot op vliegveld in Napels, Ajax sprak meerdere keren met club'

Update: 'Milik gespot op vliegveld in Napels, Ajax sprak meerdere keren met club'

04-07-2016 16:47
41

Napoli gaat op korte termijn contact zoeken met Ajax om te onderhandelen over een transfer van spits Arek Milik. Dat meldt Sky Sports Italia maandagmiddag.

Volgens het medium wacht Napoli eerst nog op een 'ja' vanuit het kamp van Milik en schakelt het daarna direct door naar de Arena. Zondag werd al gemeld dat de Poolse spits in de belangstelling staat van de club uit Napels. Naast Napoli zouden ook Juventus, AS Roma, Internazionale en AC Milan hengelen naar de diensten van de geboren doelpuntenmaker. Het contract van Milik bij Ajax loopt door tot de zomer van 2019.

Milik maakte op het huidige Europees kampioenschap in Frankrijk een degelijke indruk met het nationale elftal van Polen. Hij maakte in de openingswedstrijd van de Polen tegen Noord-Ierland zijn enige doelpunt op het EK. Polen werd uiteindelijk in de kwartfinale na een penaltyreeks uitgeschakeld door Portugal.

Update 16.47 uur: De interesse van Napoli in Arek Milik neemt steeds serieuzere vormen aan. Het doorgaans betrouwbare La Gazzetta Dello Sport meldt dat de Ajax-spits op het vliegveld in Napels is gespot om over een transfer met Napoli te praten. De Telegraaf meldt dat de Italiaanse club al meerdere keren sprak met Ajax, maar dat meer clubs zich officieel gemeld hebben in Amsterdam.