'Raiola gaat voor 'hattrick' bij United: gesprekken over Franse krachtpatser'

'Raiola gaat voor 'hattrick' bij United: gesprekken over Franse krachtpatser'

04-07-2016 18:58
10

Met Zlatan Ibrahimovic en (binnenkort) Henrikh Mkhitaryan legde Manchester United deze zomer al twee cliënten van zaakwaarnemer Mino Raiola vast. Volgens Franse media hoopt de invloedrijke spelersmakelaar nóg een speler te slijten op Old Trafford. Raiola voert met de leiding van United momenteel gesprekken over Blaise Matuidi. 

De oersterke middenvelder van Paris Saint-Germain en Frankrijk zou maandagochtend met Raiola naar Engeland zijn afgereisd om te onderhandelen met de nummer vijf van de Premier League. Laat in de middag meldde de 29-jarige linkspoot zich weer op het trainingscomplex van Les Bleus. Het EK-gastland bereidt zich voor op de halve finale van het toernooi. Duitsland is daarin de tegenstander. 

PSG is wellicht bereid om mee te werken aan een verkoop van Matuidi, aangezien het afgelopen week voor ruim veertig miljoen Grzegorz Krychowiak overnam van Sevilla. Voor de Pool moet een plekje vrijkomen op het middenveld van de landskampioen.

Aangezien óók Raiola-cliënt Paul Pogba aan Manchester United wordt gelinkt, vragen fans van The Red Devils zich inmiddels grappend af of het wellicht niet slimmer is om Raiola zélf maar te contracteren.