Overmars reageert op Milik-interesse: Meer willen we er niet over kwijt

Overmars reageert op Milik-interesse: "Meer willen we er niet over kwijt"

05-07-2016 13:55
12

Marc Overmars verwacht niet dat Arek Milik op korte termijn vertrekt bij Ajax. De Poolse spits is niet met de Amsterdamse club op trainingskamp in Oostenrijk, maar viert vakantie in Italië.

Een vakantie in het Italiaanse Carpi is de officiële lezing, maar Italiaanse media stellen dat Milik het moment gebruikt om te onderhandelen met verschillende clubs in de Serie A. Napoli is het meest concreet, erkent Overmars in gesprek met onder meer De Telegraaf en Voetbal International.

Dat wil niet zeggen dat Ajax ook op korte termijn afscheid neemt van Milik. "Het liefst houden we Arek Milik bij Ajax", tekent De Telegraaf op uit de mond van de directeur voetbalzaken van Ajax. En tegen VI: "Wie zegt dat hij weg wil? Misschien wil hij wel blijven, en wij willen niet zomaar van hem af. Meer kunnen we er niet over kwijt."

De uitspraken van Overmars kunnen niet los worden gezien van het transferspel rond Milik. Het staat zo goed als vast dat de Poolse spits deze zomer vertrekt, maar Ajax probeert de transfersom op te drijven.

Lees ook: Keuze voor Ajacied van 15 miljoen: twee goede, twee onverstandige opties