ADO troeft Spaanse en Italiaanse clubs af en strikt eerste Argentijn ooit

ADO troeft Spaanse en Italiaanse clubs af en strikt eerste Argentijn ooit

05-07-2016 15:10
6

ADO Den Haag heeft de tweede aankoop voor het nieuwe seizoen binnen. José San Román zette dinsdagmiddag zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract.

ADO meldt dat San Román ook in de belangstelling stond van clubs uit de Primera División en Serie A. "Ik kijk er erg naar uit om voor deze mooie club te gaan spelen", vertelt de Argentijnse rechtsback op de website van zijn nieuwe club.

"Ik heb vernomen dat de supporters hier keiharde werklust van de spelers verwachten. Dat is een mentaliteit die wel bij mij past. Met mijn jarenlange ervaring denk ik van grote waarde te kunnen zijn voor ADO Den Haag. Ik besef dat er genoeg concurrentie voor mijn plek is, maar dat motiveert alleen maar om nog harder te werken. Ik heb veel zin in de komende twee jaar."

San Román stond voor het laatst onder contract bij het Argentijnse Huracan en wordt de éérste Argentijn in Haagse dienst. De 28-jarige verdediger, wiens bijnaam 'Pepe' luidt, kwam eerder uit voor River Plate, San Lorenzo, Real Zaragoza, Godoy Cruz, Arsenal de Sarandi en dus Huracan.