Oud-Feyenoorder kan geen club vinden: Dit is een heel frustrerende situatie

Oud-Feyenoorder kan geen club vinden: "Dit is een heel frustrerende situatie"

07-07-2016 09:47
13

De actieve carrière van Gill Swerts lijkt stilletjes te eindigen. De 33-jarige verdediger, in het verleden actief bij onder meer Feyenoord, Vitesse, ADO Den Haag en NAC Breda, slaagt er niet in om een nieuwe club te vinden. 

Bij het Engelse Notts County liep het contract van de Belg deze zomer af. Sindsdien houdt de Belg zijn conditie op peil bij RKC Waalwijk. Swerts wil graag aan de slag in België, maar dat is tot op heden niet gelukt.

"Dit is een heel frustrerende situatie. Wanhopig ben ik zeker niet, maar het feit dat ik mezelf de voorbije weken ook bij verschillende clubs in de regio aanbood om mee te trainen en zelfs dát onmogelijk is, stemt me allerminst tevreden", vertelt hij donderdag aan Het Laatste Nieuws

"Ik ben nog heel gretig en heb, ondanks mijn leeftijd, nog zeker twee à drie seizoenen op hoog niveau in me. Of ik beschouwd word als een dure vogel omdat ik enkel nog maar in het buitenland heb gespeeld? Het zou vreemd zijn als men enkel op basis van vermoedens zou oordelen, want ik ben bereid te luisteren naar elk voorstel. Het liefst nog op een zo hoog mogelijk niveau", besluit de routinier.