Update: Feyenoord plant medische keuring en presentatie voor vrijdag in

Update: Feyenoord plant medische keuring en presentatie voor vrijdag in

07-07-2016 15:44
21

De overstap van Brad Jones naar Feyenoord is een kwestie van tijd. Dat laat de zaakwaarnemer van de Australische doelman (34) donderdag weten aan FOX Sports.

VoetbalPrimeur meldde dinsdag al dat Jones op het lijstje staat in De Kuip en sindsdien is het snel gegaan. Jones gaat zijn handtekening zetten onder een eenjarig contract bij Feyenoord. Hij moet in Rotterdam-Zuid de keepersproblemen oplossen, na de blessures voor Kenneth Vermeer en tweede doelman Warner Hahn.

"Ik verwacht dat het elk moment rond kan komen", is zaakwaarnemer Greg Gorré duidelijk in gesprek met FOX Sports. "Het is een kwestie van een klap erop geven."

Als de deal beklonken is, stapt Jones in het vliegtuig naar Nederland. Hij is nu nog in Liverpool, waar de doelman zijn conditie op peil houdt met de club van manager Jürgen Klopp. Jones speelde afgelopen seizoen zeventien wedstrijden voor NEC en maakte daarin een ijzersterke indruk.

Update 13.38: Gorré laat aan De Telegraaf weten dat Jones inmiddels voor één jaar getekend heeft in De Kuip. Het is nu alleen nog wachten op de officiële bekendmaking vanuit Feyenoord.

Update 15.44: RTV Rijnmond weet dat Jones pas op vrijdag medisch gekeurd wordt door Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel bevestigt dat. Als de routinier zijn check succesvol doorstaat, tekent hij vervolgens een contract voor één jaar in De Kuip.