Update: Argentijnse Inter-spits schrikt zich rot van uitlatingen zaakwaarnemer

Update: Argentijnse Inter-spits schrikt zich rot van uitlatingen zaakwaarnemer

10-07-2016 18:08
2

De kans is niet heel groot dat Mauro Icardi ook komend jaar voor Internazionale speelt. De 23-jarige Argentijnse spits staat volgens zijn vrouw, tevens zijn zaakwaarnemer, op de transferlijst van de Italiaanse club. Atlético Madrid schijnt de beste papieren te hebben om hem op te pikken.

Wanda Nara, de vrouw van Icardi, zegt in gesprek met Calciomercato dat er veel gegadigden zijn voor de goalgetter. "Van wat ik begrijp heeft Inter Icardi te koop gezet. Er zijn veel clubs geïnteresseerd. We gaan de situatie evalueren. Mauro zou het erg jammer vinden om Inter te verlaten, maar we kennen de financiële situatie van de club en zij kunnen Icardi niet meer tegenhouden."

In kamp-Icardi hopen ze nu op medewerking van de Italiaanse club. "We hopen dat Inter geen bedrag vraagt dat ver boven zijn marktwaarde ligt, maar realistisch is gezien de lengte van zijn contract", aldus Nara. Volgens het Spaanse AS heeft Atlético de beste papieren in strijd om de Argentijn, maar ook Tottenham Hotspur wordt genoemd. 

Update 18.08: Volgens La Gazzetta dello Sport is Icardi geschrokken van de opmerkingen van zijn vrouw. Hij heeft aan de roze sportkrant laten weten dat hij helemaal niet van plan is om deze zomer te vertrekken. Een serie tweets waarin de eega van Icarda speculeerde over een transfer, is inmiddels ook verwijderd.