Aanvaller aast op vertrek uit Doetinchem: Er speelt het een en ander

Aanvaller aast op vertrek uit Doetinchem: "Er speelt het een en ander"

11-07-2016 13:46
27

Als De Graafschap aanstaande vrijdag te horen krijgt dat het komend seizoen in de Jupiler League speelt, hoopt spits Vincent Vermeij dat hij in de weken daarop een transfer kan afdwingen. De 21-jarige aanvaller wil graag op het hoogste niveau actief blijven. 

Vermeij laat dat weten in gesprek met de Gelderlander. "Ik wil natuurlijk het liefst in de Eredivisie spelen", aldus de oud-Ajacied, die claimt dat diverse clubs belangstelling voor hem hebben. "Er speelt het een en ander, maar ik concentreer me nu eerst op de voorbereiding met De Graafschap."

Volgens het dagblad staat De Graafschap 'niet onwelwillend' tegenover een verkoop van de spits. Over een jaar loopt hij namelijk transfervrij de deur uit. Hetzelfde geldt voor goalie Hidde Jurjus. Onder meer FC Utrecht en ADO Den Haag volgen de doelman van Jong Oranje. 

Trainer Jan Vreman hoeft op dit moment sowieso niet te rekenen op aanwinsten. "Financieel is er niet veel meer mogelijk om de selectie te versterken", vertelt de oefenmeester aan de Stentor.