Twente pikt 'verbeelding' op: Staat symbool voor het Twente van nu

Twente pikt 'verbeelding' op: "Staat symbool voor het Twente van nu"

14-07-2016 14:20
30

FC Twente behoudt Stefan Thesker. De verdediger staat ook de komende drie jaar onder contract bij de Tukkers. Twente had even nodig om de transfer te voltooien, aangezien het onder curatele staat en Thesker nog onder contract stond bij Greuther Furth.

Het voorbije halve seizoen speelde hij op huurbasis bij Twente, waar hij ook in de jeugdopleiding speelde. "Ik ben heel blij dat ik kan blijven bij FC Twente. Dat is altijd mijn intentie geweest. In het half jaar dat ik hier heb gespeeld heb ik ontzettend veel meegemaakt, ook op persoonlijk vlak. Het was fijn om maandag weer bij de selectie aan te sluiten. Met mijn ervaring wil ik bij FC Twente graag een leidersrol op me nemen", aldus Thesker op de clubsite.

Wedden

Meer odds

Ted van Leeuwen, de technische man van de Tukkers: "We zijn blij dat we Stefan hebben kunnen behouden. Hij heeft vorig seizoen laten zien centraal achterin en op de backpositie een aanwinst voor onze defensie te zijn. Stefan is wat mij betreft de verbeelding van FC Twente. Wat hem is overkomen, hoe hij daarmee is omgegaan en zich heeft teruggeknokt, staat symbool voor het FC Twente van nu."