Clubliefde bij Franse EK-ster: 'Ik blijf honderd procent zeker, ik hou van de club

Clubliefde bij Franse EK-ster: 'Ik blijf honderd procent zeker, ik hou van de club

15-07-2016 10:25
1

Fans van West Ham United kunnen de vlag uithangen. Sterspeler Dimitri Payet speelt ook komend seizoen voor The Hammers, zo zegt de aanvaller vrijdag.

Payet speelde een dijk van een seizoen en schitterde op het EK. West Ham plakte al een prijskaartje van 120 miljoen euro op de speler, maar dat is niet eens nodig. "Ik heb van alle interesse gehoord. Ik voel me gevleid, maar ik hou van West Ham", citeert The Sun Payet. "We hebben een fantastisch seizoen gehad en ik kan niet wachten om in het Olympisch Stadion te gaan spelen (het nieuwe onderkomen van de club, red.)."

"Wat ik de fans kan zeggen: ik blijf honderd procent zeker bij West Ham, ik hou van de club", besluit Payet. Afgelopen seizoen maakte de Fransman negen doelpunten in de Premier League en leverde hij twaalf assists af. Tijdens het EK maakte hij een van de mooiste doelpunten van het toernooi. Tijdens de openingswedstrijd tegen Roemenië knalde hij de bal vlak voor tijd in de kruising.

De 29-jarige Payet heeft bij West Ham United nog een contract tot medio 2021. Onder meer Real Madrid is aan hem gelinkt.