'Ook volgende Leicester-ster wil weg en weigert dubbel salaris: Barcelona lonkt'

'Ook volgende Leicester-ster wil weg en weigert dubbel salaris: Barcelona lonkt'

16-07-2016 07:56
14

Riyad Mahrez gaat een contractaanbieding van Leicester City afwijzen, zo meldt het doorgaans betrouwbare The Guardian. De ster van de kampioen van Engeland is op zoek naar een nieuwe uitdaging. FC Barcelona werd al meermaals genoemd als volgende bestemming.

De Algerijnse balvirtuoos heeft nog een contract tot medio 2019 bij The Foxes. Op dit moment zou hij 42.500 euro per week verdienen. De aanbieding die hij kreeg voorgeschoteld heeft een waarde van 97.000 euro per week. Leicester is dus bereid om het salaris van Mahrez meer dan te verdubbelen. Toch hapt de aanvaller niet toe; hij zoekt naar iets nieuws.

Wedden

Meer odds

N'Golo Kanté verkast waarschijnlijk ook bij de kersverse Engelse titelhouder. Leicester bereikte met Chelsea een akkoord over de transfersom voor de Franse controleur, die waarschijnlijk op korte termijn vertrekt. Claudio Ranieri was eerder vooral nog optimistisch over het aanblijven van Mahrez. "Hij zal bij ons blijven. Hij is niet het type dat zegt: 'Coach, ik wil vertrekken.' Hij is gelukkig hier."