Update: 'Juventus houdt voet bij stuk en verlangt 120 miljoen voor Pogba'

Update: 'Juventus houdt voet bij stuk en verlangt 120 miljoen voor Pogba'

19-07-2016 23:16
119

Het is weer Paul Pogba-dag in de buitenlandse media. De middenvelder wordt al maanden in verband gebracht met een transfer naar Manchester United en de signalen vanuit diverse landen zijn nu dat de Juventus-man daadwerkelijk op weg lijkt naar Old Trafford.

Manchester United zou in totaal 180 miljoen euro betalen voor de komst van Pogba, inclusief een vijfjarig contract met een jaarsalaris van twaalf miljoen euro voor de speler zelf. Juventus zou 120 miljoen euro verdienen aan de transfer van de middenvelder die vier jaar geleden nog transfervrij overkwam van Manchester United. Zaakwaarnemer Mino Raiola is volgens La Gazzetta dello Sport nu in Manchester om de deal te beklinken.

Overigens moet Juventus wel 24 miljoen euro van die transfersom weer afstaan aan het kamp-Pogba, als gevolg van een 'gentleman's agreement'. Don Balon heeft aanwijzingen dat Pogba zelf al rekening houdt met een transfer naar United. Hij zou tegen Antoine Griezmann hebben verteld dat hij komend seizoen op Old Trafford speelt.

Update 15.15 uur: Volgens Sky Italia gaat United dinsdag een eerste officiële bod doen op Pogba. United start met een bod van 87 miljoen pond, omgerekend 104 miljoen euro. Pogba zelf zou al akkoord zijn over een jaarsalaris van 13 miljoen euro.

Update 23:16: United mag dan wel al rond zijn met Pogba, de onderhandelingen met Juventus verlopen vooralsnog een stuk stroever. Sky Sport Italia meldt dat de Engelsen een officieel bod van 101 miljoen euro hebben uitgebracht, maar daar wordt De Oude Dame niet warm of koud van. Juventus verlangt nog altijd 120 miljoen euro voor de Franse ster.