Update: Raiola noemt 'Pogba-akkoord' tussen United en Juventus 'bla bla'

Update: Raiola noemt 'Pogba-akkoord' tussen United en Juventus 'bla bla'

21-07-2016 13:31
57

Een nieuwe dag, een nieuw hoofdstuk in de transfersoap rond Paul Pogba. Manchester United en Juventus zouden woensdag een akkoord hebben bereikt over de geldsom.

Manchester United is vast van plan om de absolute toptransfer deze week af te ronden en het lijkt erop dat het ook gaat gebeuren. Na een eerste bod van 100 miljoen euro verhoogde de Engelse grootmacht de transfersom naar 120 miljoen euro, meldt L'Equipe. Dat is exact de vraagprijs van Juventus voor Pogba en dus is het bod geaccepteerd.

De Franse sportkrant, dat een vrij betrouwbare reputatie heeft, schrijft om die reden dat de transfer binnen enkele dagen afgerond kan worden. Ed Woodward, directeur van United, presenteerde de nieuwe bieding woensdagochtend aan collega Beppe Marotta van Juventus en Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Pogba.

In Italië wordt intussen al nagedacht over een leven na Pogba. Sky Sport Italia schrijft dat Juventus drie opties heeft genoteerd: Nemanja Matic (Chelsea), André Gomes (Valencia) en Marcelo Brozovic (Internazionale). Ook Axel Witsel (Zenit Sint-Petersburg) en Moussa Sissoko (Newcastle United) worden genoemd.

Update 21/7 13.31: Mino Raiola heeft donderdagmiddag gereageerd op alle transferberichten over Paul Pogba. Op Twitter ontkent hij dat er een deal is gesloten tussen Manchester United en Juventus. 'Er is geen sprake van een done deal met betrekking tot Paul Pogba. Allemaal bla bla bla', aldus Raiola.