Mourinho reageert op 'monsterdeal' tussen Man United en Juventus rond Pogba

Mourinho reageert op 'monsterdeal' tussen Man United en Juventus rond Pogba

21-07-2016 11:17
8

José Mourinho heeft zich donderdagochtend uitgelaten over de mogelijke komst van Paul Pogba naar Manchester United. De Portugese manager is naar eigen zeggen 'vol vertrouwen'.

Pogba moet na Eric Bailly, Zlatan Ibrahimovic en Henrikh Mkhitaryan de vierde grote naam worden die deze zomer naar Old Trafford komt. United zou al een akkoord hebben met Juventus over een transfersom van 120 miljoen euro, een wereldrecord. Mourinho is op dit bezig met een oefentrip in China en werd op een persconferentie gevraagd naar de stand van zaken.

"Ik kan bevestigen noch ontkennen dat Paul Pogba naar Manchester United komt. Ik kan het je niet vertellen!", reageert de United-manager, terwijl hij rustig achterover leunt. "Ik ben kalm, de hele club is kalm. Daar laat ik het bij, want het is niet netjes om over spelers van andere clubs te praten. Pogba is van Juventus, niet van Man United."

Manchester United hoopt de komst van Pogba deze week af te ronden. De laatste uren komen er veel tegenstrijdige berichten naar buiten over de onderhandelingen, maar de gemene deler is dat de Fransman het liefst naar Engeland lijkt te willen verkassen. Op Old Trafford ligt een vijfjarig contract met een jaarsalaris van twaalf miljoen euro voor hem klaar.